logo comanage

Ben jij net zoals wij een zelfstandig ondernemer of freelancer? Dan weet je hoe belangrijk het is om te kunnen focussen op jouw activiteiten waar jij getalenteerd in bent en om de relaties met je klanten op te bouwen. Dat brengt immers brood op de plank.

Administratieve taken zoals het maken van de facturatie en de opmaak van offertes wil je uiteraard zo snel en efficiënt mogelijk afhandelen.

Online tools als redmiddel?

Je ziet ze overal verschijnen: de oplossingen om je facturatie en administratie te vereenvoudigen. Het aanbod soortgelijke tools is groot. Een tool die eruit springt op verschillende vlakken is CoManage. Naast facturatie en offertes kan je bij CoManage ook terecht voor functionaliteiten zoals klantenbeheer, projectbeheer en analyse.

CoManage werd in 2015 opgericht door Thomas en Jeroen die de tool ontwikkelden omdat ze als zelfstandige ondernemers zelf tegen administratieve obstakels aanliepen. De missie van CoManage is om jou als gebruiker iedere dag de slimste en meest gebruiksvriendelijke online administratietool aan te bieden.

Dankzij een partnership tussen CoManage en Opdrachten.be kan je nu meteen 3 maanden kosteloos en vrijblijvend genieten van een CoManage proefabonnement.

Registreer, geef de couponcode OPDRACHTFREE in en probeer CoManage maar liefst 3 maanden uit.

Je facturatie altijd bij de hand

Job gedaan? Ga meteen achter je geld aan! Je stelt voortaan razendsnel professionele digitale facturen op met het ingebouwde facturatieprogramma. Naar wens kan je ze meteen verzenden, of downloaden als pdf. En ook jouw betalingsherinneringen kan CoManage automatisch verzenden.

Een offerte programma op maat

Een opportuniteit? Dan verlies je beter geen tijd! Met het online offerteprogramma van CoManage kan je supersnel jouw offerte maken en versturen.Eén minuut, meer heb je niet nodig voor je professionele offerte online op te stellen. Want alle beetjes helpen om extra business te genereren.

Dankzij CoManage mogen wij jou 3 maanden gratis laten proeven van hun oplossing: Gebruik de couponcode OPDRACHTFREE

Wat moet je doen om CoManage te testen?

  1. Registreer hier voor een gratis proefaccount
  2. Bevestig je e-mailadres, log in en ga naar het dashboard.
  3. In de tool (dashboard) klik je linksonder op jouw initialen. Daarna klik je op ‘abonnement’. Klik op couponcode en vul de volgende code in: OPDRACHTFREE. Nu kan je de tool drie maanden gratis gebruiken.
    Na drie maanden beslis je zelf of je de tool wilt blijven gebruiken. Geen automatische betalingen of verplichtingen dus!

Bij CoManage geniet je bovendien van een 7/7 support.

Bavo Verstraeten

Bavo Verstraeten

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

The voyage had begun, and had begun happily with a soft blue sky, and a calm sea.

Bedrijfsvideo

Relevante blogartikels

Overzicht van onze andere partners