Zet je product, dienst of evenement in de kijker via Opdrachten.be!

Vallen freelancers en ondernemers binnen jouw doelgroep? Bied jij tools, diensten of evenementen aan die relevant zijn voor zelfstandige ondernemers?

Dan is Opdrachten.be een krachtig alternatief voor dure campagnes die weinig resultaat opleveren. Opdrachten.be is een ambitieus, sterk groeiend platform en een netwerk van ondertussen meer dan 15.000 freelancers en ondernemers .

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden om te communiceren via Opdrachten.be of contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden in detail te bespreken.

inzicht in onze cijfers

Opdrachten.be is een platform voor freelancers en door freelancers. De bezielers Bavo en Lode hebben de ambitie om alle partijen binnen het freelance ecosysteem met elkaar in contact te brengen: opdrachtgevers, tussenpersonen, freelancers, ondersteunende producten en diensten, organisatoren van online en offline evenementen, enz. 

+ 12.000

actieve gebruikers (B2B)

+ 10.000

groep 'Freelancers in Vlaanderen'

+ 13.500

ondernemers en freelancers

+ 6.500

lezers van onze wekelijkse nieuwsbrief

+ 12.000

unieke website bezoekers per maand

+10

trouwe partners uit diverse sectoren

Wil je meer informatie over opdrachten.be?

Opdrachten.be - communicatie via diverse kanalen

Website

Zet je bedrijf, tool, product, dienst of evenement in de kijker op het platform zelf (Opdrachten.be).

Opdrachten.be stelt unieke ruimte ter beschikking op de homepagina. De meeste gebruikers passeren of komen binnen via de homepagina. Je kan zelf je banner aanleveren (volgens onze specificaties) of wij kunnen vanuit Opdrachten.be een banner voor jou creëren.

Wil je liever aanwezig zijn op een specifieke pagina? Om een specifieke doelgroep te bereiken? Dat kan. Denk maar aan de opdrachtenpagina’s rond één specifieke beroepscategorie.

Opdrachten.be heeft niet alleen de ambitie om opdrachtgevers en freelancers efficiënt met elkaar in contact te brengen. Als platform willen we beide doelgroepen ook informeren over het reilen en zeilen van de freelance wereld. Dat doen we onder meer via onze blogartikels. Heb jij interessante content? Contacteer ons om een dedicated blogartikel te bespreken.

Nieuwsbrief

Zet je bedrijf, tool, product, dienst of evenement in de kijker via de nieuwsbrief van Opdrachten.be.

Opdrachten.be verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief naar bijna 4.000 freelancers. In deze wekelijkse nieuwsbrief bieden wij ruimte aan om jouw product, dienst of evenement te plaatsen. Aarzel niet om een voorbeeld van een mailing aan te vragen.

Opdrachten.be kan ook mailings versturen naar freelancers en/of opdrachtgevers waarin jouw bedrijf de volledige ruimte inneemt. De ideale oplossing voor een lancering of een speciale actie.

Sociale media

Zet je bedrijf in de kijker door te pronken op onze homepagina met jouw logo en naam

Naast het eigen platform is Opdrachten.be ook actief op de sociale media. Via Facebook bereiken we ongeveer 9.500 zelfstandige ondernemers en zaakvoerders, onder meer via de eigen groep ‘Freelancers in Vlaanderen’ (meer dan 5.500 leden). Wil jij je product, dienst of evenement in de kijker zetten via onze Facebook-kanalen? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Naast het eigen platform is Opdrachten.be ook actief op de sociale media. Via LinkedIn bereiken we ongeveer 10.500 zelfstandige ondernemers en zaakvoerders. Wil jij je product, dienst of evenement in de kijker zetten via onze LinkedIn-kanalen? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Contacteer ons voor ondersteuning en zichtbaarheid op een andere manier.

Opdrachten.be stelt een chatkanaal ter beschikking aan gebruikers van het platform. Hier kunnen freelancers met elkaar in contact treden om tips en informatie uit te wisselen. Wil je graag tips en interessante diensten vanuit jouw bedrijf delen via dit chatkanaal? Contacteer ons dan voor de modaliteiten.

Nood aan een copywriter die je boodschap precies verwoordt zoals je wilt? Contacteer ons dan vrijblijvend. Opdrachten.be heeft de skills in huis om wervelende teksten voor jouw organisatie te schrijven. 

Zoek je een online marketeer om jouw digitale communicatie- en verkoopkanalen op punt te zetten? Contacteer ons dan vrijblijvend. Opdrachten.be heeft de skills in huis om jouw organisatie te ondersteunen op het vlak van online marketing.