Formules voor recruiters

In tegenstelling tot heel wat andere platforms en online marktplaatsen ben je als recruiter van harte welkom op Opdrachten.be! Werk jij als tussenpersoon, recruiter, outsourcingsfirma of interimkantoor? Zoek jij een freelancer in naam van je klant? Dan helpt Opdrachten.be jou graag in jouw zoektocht. Afhankelijk van de nood aan ondersteuning en jouw volume van opdrachten, bieden wij verschillende formules aan.

Laat een éénmalige freelance opdracht plaatsen door Opdrachten.be zelf. Wij ontzorgen je door de reacties te ontvangen, een eerste vormelijke selectie toe te passen, de opdracht door te plaatsen via de sociale media en jou interessante kandidaten voor te leggen. De ideale formule voor wie weinig tijd heeft om zelf alle vormelijke rompslomp erbij te nemen.

Heb jij een freelance opdracht openstaan op je website? Wil je extra trafiek genereren en zo de kans op een sterke kandidatuur verhogen? Vanuit Opdrachten.be ondersteunen we jou graag om extra verkeer richting jouw openstaande opdracht te genereren. Dat doen we onder meer door de opdracht in de kijker te zetten via onze nieuwsbrief en via onze sociale mediakanalen.

Heb jij niet alleen geen tijd voor de vormelijke rompslomp maar kom je ook handen tekort om in gesprek te gaan met de kandidaten? Opdrachten.be ondersteunt je graag bij de rekrutering van de juiste profielen. Indien gewenst nemen wij een deel van de rekruteringsgesprekken op ons.

Via een rechtstreekse verbinding tussen jouw website en Opdrachten.be genereren wij trafiek richting jouw opdrachten. Concreet: wanneer er een freelance opdracht verschijnt op jouw website, dan verschijnt die na goedkeuring ook op Opdrachten.be. Wij sturen geïnteresseerde kandidaten rechtstreeks door naar de originele opdracht op jouw website waar ze rechtstreeks kunnen solliciteren. Dat levert ook voordelen op voor jouw SEO-score.

Ben jij niet (alleen) op zoek naar geschikte freelancers maar wil je ook je klantenportefeuille uitbreiden? Opdrachten.be is niet alleen een database van freelancers maar ook van rechtstreekse opdrachtgevers. Wij kunnen jouw diensten als recruiter aanbevelen bij deze rechtstreekse opdrachtgevers.

Heb jij als recruiter, tussenpersoon, outsourcingsfirma of interimkantoor relevante content voor freelancers? Of heeft één van jullie medewerkers een interessant opiniestuk geschreven? Opdrachten.be kan ruimte ter beschikking stellen via een blogartikel waarin jij je expertise, diensten en mening kan tonen. Wij zorgen voor de verspreiding van het blogartikel. Indien gewenst kunnen we ook de copywriting verzorgen.

Contacteer ons voor meer informatie en de tarieven

Een paar tips om een goede indruk te geven als recruiter

  1. Gebruik de juiste terminologie wanneer je met freelancers praat
  2. Baseer je freelance vacatures niet op je vacatures voor vaste betrekking, maar maak een aparte template op
  3. Een freelancer is van nature een 'jobhopper', houd hier rekening mee
Ontdek meer tips via ons blogartikel Do's and dont's wanneer je freelancers wil inhuren
0,00 €

Contact- en facturatiegegevens

Onderstaande gegevens dienen voor de facturatie - het e-mailadres dient ook als contactmiddel voor de freelancers.