Over Opdrachten.be

opdracht be

Opdrachten.be is een platform door freelancers en voor freelancers. Het online portaal wil bedrijven en freelancers op een doeltreffende manier met elkaar in contact brengen. Ons doel is een win-win situatie: de freelancer wint nieuwe potentiële klanten en de opdrachtgever wint tijd door op één praktisch platform snel een oproep te plaatsen. 

Door freelancers, voor freelancers

Opdrachten.be stelt ook het menselijk contact centraal. De bezielers van het platform zijn of waren zelf aan de slag als freelancer in verschillende domeinen. Iedere beslissing over of rond het platform wordt dan ook genomen vanuit de vraag: “hoe zou ik zelf als freelancer behandeld willen worden?” Opdrachten.be heeft niet de ambitie om een volautomatisch platform te creëren maar wil een menselijke service bieden aan de gebruikers.

Dagelijks tientallen nieuwe freelance opdrachten

Het platform waakt erover om zowel kwaliteit als kwantiteit aan te bieden aan zijn gebruikers. Opdrachten.be gaat voortdurend proactief op zoek naar directe opdrachtgevers. De mensen achter het platform zorgen eigenhandig voor de goedkeuring en de publicatie van gemiddeld 10 nieuwe freelance opdrachten per dag.

Er is een oplossing op maat voor ieder type opdrachtgever:

  • Kmo
  • Eénmanszaak
  • Multinational
  • Interimkantoor
  • Outsourcingfirma
  • Zelfstandig recruiter
  • enz.

Als rechtstreekse opdrachtgever plaats je jouw freelance opdrachten rechtstreeks op het platform. Recruiters en andere tussenpersonen kunnen hun opdracht via dit formulier indienen ter publicatie (keuze uit Standaard publicatie of Boost pakket).

Onze basiswaarde: What you see is what you get

Wij willen tastbare en duidelijke waarde creëren voor onze gebruikers en partners. Dit doen wij door transparant te communiceren, een eerlijk model aan te bieden en te waken over de win-winsituatie. Dat wil zeggen: zoveel mogelijk voordeel opleveren voor iedere betrokken partij. Voor ons betekent een reële toegevoegde waarde een dienstverlening zonder verborgen samenwerkingscontracten, fees of commissies. In dat opzicht is Opdrachten.be een buitenbeentje: een open en toegankelijk platform met een duidelijke en transparante aanpak voor alle partijen.

Het team

Opdrachten.be is een initiatief dat geruggensteund wordt door een gemotiveerd kernteam van zelfstandige ondernemers

Bavo Verstraeten

Business Development

Lode Schoors

Marketing

Contactgegevens

Verso Recto VOF
Aarseleweg 43A
9800 Deinze

Ondernemingsnummer: 0773.434.646
E-mailadres: bavo@opdrachten.be

Contacteer ons via het contactformulier.