Gezocht: commercieel medewerker van nieuw print magazine

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 20.01.2023

OMSCHRIJVING

Gezocht:

Commercieel medewerker van nieuw print magazine.

Het magazine is een gratis driemaandelijks Nederlandstalig tijdschrift dat een breed aantal onderwerpen bestrijkt, waaronder tabletopgames, consolegames, gadgets, muziek, technologie, lifestyle, kunst, cultuur, reizen, en gastronomie.

Je hebt affiniteit met minstens een aantal van bovenstaande onderwerpen, je houdt van complexere artikels en een stoutere invalshoek à la Vice Magazine. Je durft meedenken en jouw meningen vertellen, maar je bent voelt mensen ook heel goed aan en je weet hoe je advertenties aan de man moet brengen. Je wilt niet samenwerken met mensen die snel geïrriteerd zijn of niet van andere mensen houden. Je vindt moraliteit en principes belangrijker dan geld, en je zou nooit werken voor een extreemrechtse partij of een werkgever die anderen discrimineert. Je begrijpt eveneens dat je met die houding net meer klanten zult aantrekken, en dat die klanten je daar ook goed voor zullen vergoeden zonder dat je jouw ziel daarvoor verkoopt.

Je leest deze advertentie en denkt ‘eindelijk!’, en je bent bereid om je een 3 tot 6 maanden te bewijzen met een loon dat gebaseerd is op een commissie op de advertenties die je aanbrengt voor je ook een vast loon krijgt. Je verwacht natuurlijk dat dit wel op voorhand in een contractje wordt vermeld, zodat je zeker bent dat je na een half jaar niet de deur wordt gewezen.

Tenslotte wil je enkel doen waar je door gepassioneerd bent.

Het kan ons niet schelen wat voor diploma je hebt of naar welke school je bent gegaan, maar je hebt stiekem wel schrik dat dit toch iets zou uitmaken en je toont daarmee dat je niet té zelfzeker en arrogant bent.

Gefeliciteerd, de kans is groot dat wij gaan samenwerken!

NAAM OPDRACHTGEVER

Log in of maak volledig gratis een profiel aan om verdere functies van Opdrachten.be te kunnen gebruiken. Je gegevens zijn veilig bij ons.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Marketing, Communicatie en Sales

LOCATIE OPDRACHT

Deze opdracht is niet locatiegebonden

PROVINCIE

Deze opdracht is niet locatiegebonden

GEWENSTE REACTIES

Anders

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen