Toon jouw liefde en win een diner in een toprestaurant!​

Volg jij Opdrachten.be al op Facebook? Via onze pagina delen we relevante content voor freelancers alsook overzichten van recente freelance opdrachten. Maar nu is er meer… via de Facebook pagina van Opdrachten.be kan je een diner voor twee personen in een toprestaurant winnen! Als alternatief kan je ook een recensie geven via onderstaand formulier.

Hoe kan jij jouw liefde tonen?

Je kan op twee manieren deelnemen aan onze wedstrijd:

1. Like onze Facebook pagina

Schrijf een leuke, originele recensie over Opdrachten.be op Facebook en geef ons 5-sterren.

2. Schrijf een beoordeling via onderstaand formulier


Deprecated: Functie _register_controls is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /home2/opdrachten/public_html/be-nl/wp-includes/functions.php on line 5380

Wanneer kan je jouw liefde tonen?

De wedstrijd start op 8 februari 13:30 en eindigt op 14 februari 23:59. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 18 februari.

Wat levert jouw liefde op?

De winnaar (gekozen door lottrekking) krijgt een Bongobon ‘Delicious diner in België en Frankrijk’. Dit is het ideale geschenk voor culinaire fijnproevers of om een speciale gelegenheid te vieren. Met deze bon, geldig voor twee personen, kan je terecht op 28 locaties in België en Frankrijk waar je geniet van een luxueus 3-gangendiner voor 2 personen.

Enkele afspraken:

  • De wedstrijd wordt georganiseerd door Opdrachten.be, dienst van Verso Recto vof, Aarseleweg 43a, 9800 Deinze – ondernemingsnummer 0773.434.646.
  • De winnaar wordt gekozen door middel van lottrekking en bekendgemaakt via onze Facebook pagina.
  • De winnaar zal persoonlijk gecontacteerd worden om de levering van de prijs af te spreken.
  • Uitsluitend deelnemers die een positieve commentaar achterlaten komen in aanmerking.
  • Opdrachten.be heeft het recht om deelnemers te weren, zonder daarvoor een reden op te geven.
  • Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gediscussieerd
  • Opdrachten.be heeft het recht om de beoordelingen (met vermelding van de deelnemer) te gebruiken in de eigen communicatie (sociale media en/of website).